Är ute på vift. Transsibiriska-Sydostasien-Nya Zeeland, ca 6-8 månader, start 14 september.
http://www.resedagboken.se
Användare: 170

torsdag 29 oktober 2009

Valkommen till varlden.

Fruktansvart vad beroende man kan kanna sig av att fa skriva av sig i det offentliga. Randiga sidor racker liksom inte till, nar det kanns som att man inte skriver annat an minnesanteckningar, och lite nar jag behover satta ord pa kanslor. Men annars, jag har faktiskt saknat blogspot mer an facebook, och det ar sant.

Hamnade efter lite omstandigheter och omvagar i lilla Yangshuo, en fantastisk stad ringa 300000 invanare, med sockertoppar in pa husknuten och landsbygden runt hornet. Hamnade av en slump pa en eco-farm restaurant, som aven den lag ute i gronskan. Och saledes, under intagande av lokala grodor (grödor, inget annat!) med bitter eftersmak tillsammans med himmelskt god hemgjord tofu fick vi av en slump nys om en skola som ljusochlyktade efter volontarande engelsklarande, tackade ja nastan direkt. Plotsliga moten, plotsliga omstallningar.

Har idag rest mellan 06.45-22.30, sa jag ar trott. Man far valdigt mycket tid att tanka sana har dagar, och det ar daligt att man inte skriver ner allt, for det blir en rora i huvudet. Nackdelen med att resa pa oskrivvanliga vagar. Citat som kommer upp, men inte sa mycket mer. Brist pa utlopp, sa det blir for mycket istallet. Pannkaka, so to say. Men en ny etapp pa resan har borjat i allafall, och det kanns bra. Good start.

3 kommentarer:

Martina sa...

GRODOR! grodorgrodorgrodorgrodor! Åh, jag älskar att det ser ut som att du äter grodor, det är liksom så..typiskt. För att vara asien eller i exotikern (japp, där uppfann jag ett nytt ord, hoppas du förstår det). Du äter grodor och tofu! Wonderful! :D

Isak sa...

hahah..

och blev du engelskalärare där en stund, per??
fan vad coolt!

Per sa...

Det kan du hoppa upp och satta dig pa, kare Isse. Engelsklarare var grejen, om an kanske inte i dess svenska bemarkelse. Men likval, 8 dagar engelsklarare. En upplevelse!